Deletedmom8373 Kızlar sarımsak kokusuna tahammülüm yoktu yani aslında pişmiş sarımsak kokusuna ama bugün canım sarımsaklı fasülye salatası çekti hiç tiksindiğiniz şeyi sonradan yediğiniz oldu mu
2bebe1gebe Deletedmom8373 33-4üm 3 aydır sucuktan tiksiniyorum geçen çok canım çekti deniyim dedim ama olmadı miğdem çok bulandı yerken sonrası malum zaten inşallah doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum
sliya30 Deletedmom8373 şu an çilekten yaprak sarmasından hamileliğin başından beri iğreniyorum 17 haftalığım yine iğreniyorum
Mervd Deletedmom8373 Benimde ilk haftalarımda tavuk ve sucuğa karşı mide bulantısı oluyordu. Şimdi yok öyle birşey yiyorum bütün yiyecekleri çokta güzel geliyor.
Deletedmom8373 Qnl Evet hamilelikte tiksindim binadakilerin sarımsaklı yemek kokuları burnuma kötü koktu. Aslında sarımsağın pişmiş kokusundan tiksindim
Deletedmom8373 2bebe1gebe Ben kolay kolay yemekten tiksinmezdim de işte binadakilerin yemek kokusu geliyordu burnuma sağolsunlar soğansız sarımsaksız yemek yapmıyorlar birde iğrenç kokuyor ondan beridir yemedim. Ama bugün canım taze sarımsak çekti bakalım akşam ne olacak
Merveofs Ben ilk 3-4 ay asla makarna adını bile duymak istemiyordum ama sonradan bazı zamanlar canım istemeye başladı yani
Deletedmom8373 sliya30 bilemiyorum sabahtan akşama değişiyor benimde ne yemek istediğim yemek istediğim şeyden birden tiksiniyorum değişik bir duygu durum değişimi
TazeAnnecik2022 Deletedmom8373 13 haftalığım şuan tavuk ve et kelimesinden bile midem bulanıyo umarım doğumdan sonra düzelir 🥺🥺
Deletedmom8373 Mervd bakliyat ve sebze çok tüketirim ben özellikle enginardır kimsenin sevmediği sebzelerin hayranıyımdır allahtan tiksinmedim onlardan doktor daha iyi dedi 😂
TazeAnnecik2022 Deletedmom8373 Ne güzel ben hiç birini sevmiyorum 🤣🤣 hala da sevmiyorum bebek açısından bakliyat iyiymiş ama yapcak bişe yok 😅😅
Yldrmkubraa 2 gün tavuktan bir tiksindim bir tiksindim ertesi gün isyerinde birinde tavuk pilav yerken gördüm ve ben ondan istiyorum dedim akşam sagolsun annem yaptı 3 tabağı 3 dkda bitirdim o tiksinti bitti bi anda garip şeyler yasanabiliyormuş🥰