ppapatyaa kızlar 38 haftamdayim ne sanci ne kasilma hicbisey yok acilma bile yok suni sanci almak istemiyorum normalde dogum ekimin 5 i dediler ama erken gelir demisti doktor simdi ise cok rahat diyo hic gelesi yok gibi diyo
Nurmelisakaynak ppapatyaa aynen bende 37ye girdik ama hala en ufak kıpırtı yok Kız bebek erken gelir lafını söyleyen gelsin lütfen 😄 son ay bitmiyormuş net anladım 🙈
Nily ppapatyaa olsun hayirlisi olsun🙂😀 bir zarari yoksa kalsin annesi dhaa iyi iste. Birazdaha sabir edicez Bende 36+3um. Bendede herhangi belirti yok. Kizlar erken gelir diye bende biluyirum 37-40 arasi ama bakalm Allah saglik versin hepsine🙏🙏
Esesli ppapatyaa benimde 3 ekim görünüyor. 29. Haftada ilaç kullanma başladım erken Doğum tehdidi yüzünden. 37. Haftaya kadar. Şimdi 38+2 ama hiç sancı Ağrı falan yok. Gelmeyecek benim kız küstü
Kubrasaglam Nily bana doktorum dediki acele etme içinde kaldıkça daha da sağlıklı olur ama artan sırt bel ağrılarım be bu saatte ayakta olmamdan dolayı ben de bi avazda doğsun artık iatitorum😄
Kubrasaglam Ben de aynı durumdayım kız bebeğim var ve 37+2 olduk arada ufak sancı buruyor ama kısa sürede geçiyor ne zaman gelcek diye sabırsızlanıyorum 🙄
Nily Kubrasaglam aynen nekdr cok kalirsa okdr iyiymis Ama dedgn gibi saat basi uyaniyorm bende cok zor durumdayim artkm😂
Hlykrclk Bende sizin gibiyim .. benimde 38. Haftam ekimin 5 i tam günü bakalım bekliyoruz Allahtan hayırlısı🙏😕