_hlee Efulii 25 haftalık hamileyim.gecen haftaki kan sonuclarimda magnezyum eksikliği çıktı. Öyle verdi doktor..
Gizem260 Efulii ben 32 de başladım geceleri bacak ağrım olduğu için 2 hafta kullan bırak dedi doktor 35. Haftadan sonra doğumu geciktiriyor dedi
durumom2022 18 de başladım ben bacaklarıma kramp giriyordu geceleri dr a söyledim kan değerine bakmadan verdi direk hamilelikte sık yaşanan birşeymiş bu kramplar direk veriyorlar
Kubra_miray_szr durumom2022 ay benimde bacaklarıma gece gece nasıl ağrı giriyor 🤔bende soyluyeyim banada versin magnezyum mu 29 haftalıgim bende
durumom2022 Kubra_miray_szr Evet magnezyum içtiğimden beri olmuyor şükür geceleri o kramplarla uyanıyordum yoksa
Kubra_miray_szr durumom2022 tam olarak doktora ne diyeceğim bacak agrım aşırı fazla magnezyum ilacı istiyorum diyeceğim ve bu kremi ilaç mi🤔😂😂inan hiç bilmiyorum
durumom2022 Kubra_miray_szr bacaklarıma kramp giriyor özellikle geceleri uykudan uyandıracak kadar dedim ben tamam magnezyumu hak etmişsin dedi direk 😅suda eritilen toz benimki içmesi de kolay oluyor o yüzden 😊
mimar_anne Ayım bitti doktorum Demir ve devavit verdi decavitin içinde her şey var magnezyum da dahil
ikkrk91 Efulii bana 16.haftamda vermisti 25. Haftay kadar 3 günde bir içiyordum . 25.haftamdan sonra da hergun 1 tane içiyorum