3babymom Hk6464-at canım ben de 3. Sezeryan olucam bahsettiğim 3 lu lohusa takım oluyor yüksek belli ve bel kısmı ayarlamalı oluyor
Pinar95 Melos90 aynı kafadayim seninle. Pijamayla cikicam direk araca binicez zaten ne gerek var ekstra yük yapmaya 😄
Kubra_miray_szr Hk6464-at canım O ağrıyla esofmanda elbisede giymeyi unutursun😁😁 pjama ile cik hastaneden en rahatı zaten direk hastane kapısından çıkıp arabaya bineceksin ben öyle yaptım 😁😁
csmaknc Hk6464-at Hayatımda en çok elbise ile dolaştığım dönem bu oldu sanırım hastaneye giderken de çıkışta da elbise yakası düğmeli olanlardan koydum bizim 1 saatlik yolumuz var emzirmesi kolay olur
sheyda1991 Hk6464-at normal ve sezaryen durumuna göre değişir aslında. Eğer normalse eşofman çok iyi bir seçim ancak sezaryen olursa dikişlerin hassasiyetinden ötürü alt üst takım biraz sıkıntı olur. Eğer alt kısmı biraz daha bol olursa tabi eşofmandan rahatı yok :)
Uzay1907 Ben de askılı keten bol bir elbise koydum, varlığı yokluğu bir rahat ederim diye düşündüm ağustos sıcaklarında
Ecceee Hk6464-at ben hastaneye gittiğim elbise ile çıkarım diye düşündüm 🤷🏻♀️ Başka bi şey almaya gerek var mı
Deletedmom_7156 Hk6464-at ben pijamamla çıkmıştım o an aklima bisey gelmiyor Zatn biran önce evime gidim diyorsun