benimmdunyamm Benimki acaba enfeksiyondan mi öyle yoksa haftam büyüdüğü için mi ama önceden de enfeksiyon vardı bu kadar sık gitmezdim
EmineRdvan14 benimmdunyamm ben çok sık gidiyorum gündüz dışarı çıkarken korkarak cikiyorum ya tuvelete çıkmam gerekirse diye hele geceleri banyoda yatabilirim sürekli git gel yapıyorum
Ogretmen_Anne_ benimmdunyamm benim en başından beri çok tuvalete gidesim geliyordu ama artık idrarım taksit taksit geliyor çıkmıyo 😂
sedaboz_ benimmdunyamm Yok öyle oluyor. Tuvaletten çıkamıyorum ki başka iş yapayım😂 her seferinde off bıktım yine tuvaletim geldi diyorum😂😂
Bet7408 benimmdunyamm aynen tam olarak öyle ve istediğim gibi yapamıyorum idrarımı sızıntı şeklinde geliyor of çok zor ya son aylar
Ayss01 benimmdunyamm oluyorrr. Dışarı çıkarken korkuyorum. Akşam yürüyüşe çıkmak istiyorum dsha çıkar çıkmaz başlıyor gelmeye. Eve gelene kadar kivramiyorum yürüdüğümden de bişey anlamıyorum 🤦🏻♀️
Asilbeyveannesi benimmdunyamm 29+4 uz ama hamileliğimin başından beri tuvalet sorunumuz var artık eşim bile dalga geçer oldu televizyon istermisin diyor 😂😂
Zeynepppdyg benimmdunyamm 34+2 im bir enfeksiyonun vs yok ama çok sık lavaboya gidiyorum gece tuvaltr kalkmaktn uyuyamyrm dışarı çıknca sürekli tuvalet kovalyrm
Gizem260 benimmdunyamm 33+2 ben çok su içtiğim için durmadan gidiyorum ve dışarı adım atar atmaz geliyo doğum pozisyonunda bebeğim baskı yapıyo sanırım
Gayecik benimmdunyamm Gece 5 kere kalkıyorum gündüz sayısını tutamıyorum bile normaldede çok gidiyordum gebelikte daha sıklaştı son 23 sabır valla 😂😂
Gayecik benimmdunyamm Zaman geçmiyor gibi geliyor ama su misali valla her an bile doğurabilirim her gün başka yerdeyim evde otur otur zamanda geçmiyor 😂