Cigdemm1 Bacaklarımda ağırlar ve kramp girmesi oluyor arada magnezyum kullanmıyorum doktor yazmamıştı alıp kendim kullansam günde 1 tane bir zarar olur mu ?
Cigdemm1 4cocukannesi suda eritmeli mi ? Hafif yürüsem eğilip kalksam karnım sertleşiyor bu da magnezyum eksikliğinden mi doktora söylemiştim ama olur öyle demişti şuan 29+3 üm
Bet7408 Cigdemm1 evet doktorum bana magnezyumun eksikliğinden dedi özellikle son haftalar çok önemli ağrılar olmaması için
Busralpay 37 haftalikken kontrol amaçlı gittigimde sordum arada sol bacağımda kasilma oluyor magnezyum eksikliginden midir ilaç kullansam nasil olur dedim olmaz doğumunu zorlaştırır gevşetir kaslarini senin kaslarının gerginliğe ihtiyaci olcak dedi.
Fatma83 Benimde kraplarim oluyordu aile hekimiyle görüştüm o yazmıştı magnezyum çok iyi geldi geçti diye bırakmıştım kraplarim tekrarladı…pazartesi tekrar yazdiracagim
Fatma83 Cigdemm1 canım ben plesenta plevia totalis teşhisi ile evde aylardır istirahateyim iş yapamiyorum sadece yemek yapabiliyorum ayakta heran kanamam olabilirmiş dogumun riskli onun dışında gece uykusuzluk ayrilar idare ediyorum işte 😅🐣
MDeniz42 Cigdemm1 canım onun yerine maden suyu iç. Doktoruna danışmadan hiçbir şey tüketme belki ağrılarının sebebi magnezyum eksikliği değil. Maden suyu da kızılay Erzincan iç en yüksek magnezyum onda 317 civarı yani bi hapa karşılık geliyor. Doktora gidene kadar bence böyle dengele