Ahsenmom Yasmn07 hayıt suyu kullandım, pco vardı bende adetim düzensizdi onun için kullandım düzene girdi bilemiyorum hamilelik için bir faydası oldu mu. Satılan hamilelik terkiplerinde hep hayıt suyu, hayıt macunu, otu vs var kullanmaya değer bence
Zuzununannesi01 Yasmn07 hayıt macunu al canım bende aldım o ay hamile kaldım onun etkisindenmi bilmiyorum ama tabi benim boş gebelikten kürtaj oldum
Ahsenmom Mervedez159 evet canım hamileyim Ben ballı karışımda kullandım Hayıt suyunu ablamda kullandı oda hamile şuanda
Reyhosunannisi 2 yıldır evliyim çocuk olmayınca hayıt otu tohumu aldım sadece bir kere kaynatıp içtim çok acı olduğu için devamını getiremedim o ay hamile kaldım bilmiyorum 1 bardaktan olur mu ama ben o ay hamile kaldım şuan 11 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin çocuk hasreti çeken biri olarak hayatımda çocuk hasreti kadar kötü bir şey görmedim 😔
Zuzununannesi01 Yasmn07 instagramda nihalin bahçesi var ondan aldım canım eşimde ginsengli macundan kullandı
Yasmn07 Zuzununannesi01 C life duydunuz mu bilmiyorum ben onu kullandım onun içeriğinde de hayıt var Aslan pençesi felan var ama fayda etmedi bende sadece hayıt macunu mu alsam ki
Zuzununannesi01 Yasmn07 onuda duydum ama kullanmadım bence Bi dene yani hayıt macunu çok gebelik haberi geliyor eşinin Bi sorunu yoksa ona alma
Yasmn07 Zuzununannesi01 çok şükür eşimde bi sıkıntı yok sıkıntı benim işte allahtan çok şükür bi evladım var Allah ikinciyi nasip etsin dediğinizi bi araştırıcam teşekkür ederim
Zuzununannesi01 Yasmn07 senin ne sıkıntın var canım benim de çok şükür Bi evladım var bizde 2.yi çok istiyoruz da kısmet işte 1 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim
excitedmom- Yasmn07 ben geçen ay yumurtlamaya bı kaç gün kala başladım o ay gebelik oluşmadi bu ay da hala devam ediyorum içmeye umarım bu ay olumlu sonuç alırm
excitedmom- Yasmn07 evet hiç araliksiz devam ettim içmeye. adet zmani da içtim hala devam ediyorum. yumurtlama sonrası da devam edebilirim
excitedmom- Yasmn07 sanmıyorum bı skıntı olacağını çünkü doktorum yumurtlamaya bı kaç gün kala hayit otunu al başla demişti ne zamana kadar iciym dediğimde hamile kalana kadar dedi bı skıntı olsa yumurtlamayı görünce bırak flan derdi bence