littlemiracle_ eminemre99 sürekli devam eden bi ağrı değil ara sıra oluyor ama sağ bacağımı kaldıramıyorum artık mesela abdest alırken öyle söyleyim
Mouradi eminemre99 Etrafımda var reglden önce şiddetli bel ağrısı normalde de bel ağrısı yaşayanlar baya abartıyorlar yani 🤦🏻♀️ Başka bi arkadaşımda hiç şikayet etmedi bel ağrısı vs gibi bi şeylerden
2bebe1gebe eminemre99 2 kez oldum 1 ay sonra 3.ye okucam şimdiye kadar yaşamadım bel ağrısı ama mesela yengemde 2.ye oldu en son doğum yapakı 6 sene oluyor ve tam o iğnenin yapıldığı bölümün ağrıdığını söylüyor ordan vuruyormuş hep beline
Gulhan46 eminemre99 anladım ,dilerim hiç bir annede kalmaz ,çocuk büyütmek zaten sor bir de bel ağrısı 🤦♀️
Zeynepppdyg eminemre99 sorduğunuz soru epidural spinal oluyor ablam epidural oldu hiçbir sıkıntı olmadı benim daha doğum şeklim belli değil ama sezeryan olursa epidural veya spinal isterim
Mouradi eminemre99 İnşaAllah canım bide sıkıntısı olmayan arkadaşım belini baya korudu yani sıcak tutmuştu o bölgeyi, sıkıntı olmamasının sebebini belki bu yüzdende ola bilir demişti bana
Seymaaa10 eminemre99 5 ay oldu olalı bende yeni yeni oluyor ağrı ayakta cok kalinca agir tasiyinca ağrıyor birde bana 3 yerden vurdu iğneyi :(
Seymaaa10 eminemre99 evet iste o iğneyi 3 kere vurdu bulamadi yeri heralde belkide ondan bel ağrısı yaşıyorum
eminemre99 Seymaaa10 ay canım inşallah kalıcı bir şey olmaz Allah’ım ya şafi ismi ile şifa versin inşallah tez zanda geçer canım benim