Kubissteyze Merhaba herkese Ankara da detaylı ultrason nerde yaptırdınız önerebileceğiniz yerler var mı devlet ya da özel ikisi de olur Ankaralı arkadaşlarım bakarsa sevinirim
dezgi Kubissteyze canım ali ipek isimli radyoloji alanında çok başarılı bir doktorun özel muayenehanesine gittim ben cukurambarda ve çok memnun kaldım. Çok güzel ilgilendi anlattı inceledi yaklaşık 35 dakika sürdü bebeğimin bütün resimleri dijital ve en güzel belli olduğu iki resmini çıktı olarak verdi kesinlikle tavsiye ederim
Sssssnnmm Kubissteyze çağrı Gülümser hocaya gidin mutlaka kendisi aynı zamanda perinatog çok detaylı tecrübeli ve bilgili bir hoca
Kubissteyze Sssssnnmm nerde yeri ve fiyat ne bilginiz var mı sizinle daha önce de yazışmıştık ☺️ Gebeliğin ilk başlarında yakın haftalardayız sanırım ❤️
Sssssnnmm Kubissteyze yeri maidan da mutlaka takip edin ben senelerdir gidiyorum uzakta bile olsam bir telefonuyla hemen herşeye müdahale ediyor fiyat olarak ben paket anlaşmıştım 15 haftalık olacak bir kaç güne benim ama sanıyorum biraz pahalı fakat inanın deyiyor herzaman her şekilde yanınızda hep
Caglaa94 Dr Ali Ergün’e gitmiştik biz. Tepe prime da Muayenehanesi. 35-40 dk kadar sürmüştü. Ayrıntılı bir şekilde baktı ultrasonda, sürekli bilgilendirmeler yaptı. Yüzünün net belli olduğu bir de fotoğrafını verdi oğlumuzun çok memnun kalmıştık. 🌸
Caglaa94 Kubissteyze 2 ay önce 700 TL ödemiştik diye hatırlıyorum. Aradığınız zaman fiyat bilgisi veriyorlar zaten.