Betul123__ Merhabalar 9 haftalık hamileyim az’da olsa bir göbeğim vardı ama biraz daha belirginleşti normal mi bu ?
_ozlmm Betul123__ normal kuzum o haftalar da genelde gaz şişkinliği falan da oluyor ben bi bakıyordum karnım belli ertesi gün bakıyorum yok 😂
zehraduman Askiletotomsu ya kurban olayım hiç mi yemedin içmedin sırrını verin şu kilo almama işinin ya😂 33+4′teyim gebeliğimin başından beri egzersiz de yapıyorum yürüyüş de yapıyorum sağlıklı da besleniyorum 17 kilo aldım şaka gibi🤦
miraninannesi40 zehraduman Benim bi arkadaşım 41 kiloyla hamile kaldı 63 le doğurdu şimdi bebeği 2 aylık bebeği 52 kilo anlamıyorum nasıl oluyo buu 😂
Nsrn1 zehraduman sırrı şu yüksek kilo ile hamile kalmak ve hamilrliği öğrendiğin gün eyvahh bu süreci nasıl yöneteceğim diyip diyetisyene koşmak 😄 29 haftalığım hamile kaldığım kilodayım henüz çok şükür 🤲
Askiletotomsu zehraduman canım yiyemiyorum Gelip mideme kafasini mi neresini dayiyorsa mutlaka dayiyor.yemekten doyamadan kalkıyorum
Ayse_4646 miraninannesi40 çok iyi ben 48 ile hamile kaldım 68 le doğuma gittim doğumdan çıktım 64 le en fazla 59 u gördüm 60 ile hamile kaldım. Doğumdan sonra kilo gitmedi 😢
43serife Betul123__ 62 kilo ile başladım hamileliğe 29 haftaligiz mide bulantısı ve iştahsızlıktan 10 kilo verdim şimdi 63 kiloyum
Bebis_ Betul123__ 32 haftalıgım 8 kilo aldm hiç dikkat etmedim sadece tatlı yiyemedim bide akşam yemekten snra bişey yeme huyum yok
zehraduman Nsrn1 benim ideal kilomdan 9 kg eksiğim vardı onun için aldığım kiloyu dert etmiyorum yarasın tosunuma ama işte bu kilolar gitmezse yandım 😂
Beyzaozz Valla bende 40 kiloyla hamileyim. Doktor hiçbirşey söylemedi alırsın kilo dedi. Folik asit verdi o hapı kullanıyorum. Acıktırıyor falan ama yani düşündüğün tek şey bu bebiş karnımda top gibi şişer hayal bile edemiyorum daha 6 haftalık 😅
zehraduman Askiletotomsu ay o da çok zor ya vitamin takviyesi falan verdiyse doktorun ihmal etme de bari depoların boşalmasın hepten
Kaahvelii Betul123__ 20 haftalığım 3 kilo aldım 65le hamile kaldım 63e indim iştahsızlık bulantıdan dolayı Şuan 66 kiloyum 🤣
Venus2022 Betul123__ 38+5 oldum, 12.5 kilo aldım. Son haftalarda sıcaklarında artmasıyla az yemeğe başladım.
zehraduman Askiletotomsu eğer imkanın varsa ev yapımı ya da güvendiğin bir markanın pekmezini al sabah aç karnına ılık suya karıştır iç çok iyi geliyor bebeğe de kilo yapıyormuş ben aklıma geldikçe içiyorum hep demire bire bir
Sedakaratas Betul123__ ben şuan 10 haftaligim 57 kiloyla hamile kalmıştım ama kilo verdim miyde bulantilarimdan kaynaklı 50 kiloya düştüm bu kadar çok kilo vermem normalmi sizce