Gamzecem Kızlar reglime 1 gün kaldı fakat adet sancısı vs hiç bir belirti yok 🤔 sadece sol kasık ağrısı var oda çok değişik ama sırt bel ağrısı çok fazla geceleri uyutmuyor beni
Mehtapkz Gamzecem ben regl oldum canim hsg sonrasi tutmadi bende insallh sende tutar canm guzel sonuclarla sabah mujdeyi verirsin bizede 🤲🤰❤️
Gamzecem Mehtapkz hadi ya üzülme regli bitince değerlendirmeye başla :) bende regli olucam canım umudum yok çünkü bir belirtim yok 1 hafta öncesinde vardı göğüs hassasiyet ağrı vs ama geçti hepsi sadece sol kasıkta ağrı var birde belim sanmıyorum yani
Ozlemm016 Gamzecem kız benimde sağ kasık bugün sinyal vermeye başladı bıçak saplanır gibi ağrı oluyor belim zaten ağrıyordu soğuk girdi galiba diyorum yarın regl tarihim inşallah olmayız 🥺🙈
Gamzecem Ozlemm016 kuzum ben regli oldum az önce gelmekte olan geldi 🤣 geceye tam sokulur . Denizden geldim duşa girdim baktım az leke şeklinde geliyor
Gamzecem Mehtapkz pro women kullanıyordum geçen hafta başka ilaca geçtim folik asit olarak pikos kullanıyorum artık OMEGA 3 ve d vitamini de kullan dedi ama kullanmıyorum onlari çok ilaçla aram iyi değil çünkü