Linamom41 Merhaba, 31+1 haftalık olduk çok şükür. 31. haftama girince bebeğin hareketlerinin azaldığını hissettim. Endişeleniyorum, bu normal mi? Lütfen bir şey deyin.
Efemom2 Linamom41 2-3 gün önce bizimde öyleydimhatta baya korktm 2gün çok azaldı hareketleri doktoruma gittim nstyr girdim utrasonda fln hareket ediyodu çok şükür doktor pozisyonundan ve artk yerler daraldıgı için daha kısıtlı olur dedi hareketleri bana yatış verdi sabaha kadr takip edelim diye ama hareketler normale döndügü için kalmadm ben
Tazeanne-- 30 haftalıktan sonra bebeklerin gelişimi hızlandığı için oldukları alan daralıyo ve bu.yüzdende hareketleri önceki gibi sık sık gerçekleşmiyo ama yinede tedirginim diyosanız bi doktora gözükebilirsiniz Linamom41
4cocukannesi Linamom41 büyüdükleri ve hareket alanları daraldığı için günde 10 kere hareketini hissediyorsan normal canım
Nurcantas65 Bende 31 haftadayim gün içinde en az 10 kez hareket ediyorsa bebiş sıkıntı yoktur,bu evrelerde uyuyor bebisler
Linamom41 Nurcantas65 Hareket ediyor çok şükür ancak eskisi gibi fazla değil. İnşaAllah canım dediğin gibi uyuyordur. 🙏
Arasss6761 Benim ki de 32+1 haftalık önceden gayet iyiydi hareketi ama dünle bugün o kadar hareket etmiyor
Linamom41 Arasss6761 İşte bende de böyle oldu. Elimde olmadan endişelendim. İnşaAllah uyuyorlardır da bir sıkıntı yoktur. 🙏
Nurcantas65 Linamom41 bide kilo alıyorlar ya yerleri daralıyor artık.Endiselendiginizde tatlı yiyin karnınıza oksayin tepki veriyorsa sorun yoktur İnşaaAllah ☺️🤍
Linamom41 Tazeanne-- Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim. Çok şükür her şey yolundaydı. Dünden beri hareketleri biraz azalınca endişelendim. Böyle devam ederse gideceğim yine.
Linamom41 Nurcantas65 Dediğinizi yaptım elime az da olsa tepki verdi. Ve şuan da hareket ediyor çok şükür. 🙏🤲
Efemom2 Linamom41 benmde öyleydi bide benm kaybm falan var yaşadıgım korkuyu anlatamam ama çok şükür herşey normal çıktı şimdi daha iyi sırta doğru vurduklarındada hissetmezmişiz belki öyledir pozisyondan kaynaklıdır sıkmayın kendinizi stres yaptıkça inat ediyolar sanki
Linamom41 Efemom2 Kaybınız için çok üzüldüm. Allah tekrarını yaşatmasın. Dediğiniz gibi hareket etmesini bekleyince inatla etmiyorlar. Şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi. 🤭
zumradmr_11 Benimde o haftda hareketleri yavaslamisti doktoruma sordugumda biz her zaman sert hareketler beklemeyiz demisti en ufak bir kipirtiyi dahi hareket olarak sayabilirmisiz Tatli birsey yiyip uzan 45 dakika icinde en ufak dahi hareket olmazsa o zaman gel demisti
Linamom41 zumradmr_11 Yok çok şükür hiç hareket etmiyor değil. Ediyor ancak eskisi gibi sert değil. Sanırım büyüyünce hareketleri yavaşlıyor.