Hatice213 Anneler merhaba bugün bende çok az bir kahverengi bir leke geldi geldi acile gittim doktor baktı kalp atışını duyduk ama düşük tehliken var dedi progeston diye bir ilaç verdi bir kaç ilişkiye girme yat dinlen dedi hiç yaşayan oldumu
saglikciaanne Hatice213 dört aylık hamileyim. Bir aylık düşük yaptım Aralık’ta ve düşük riskim vardı tekrar başından beri ilişki yasak
One Hatice213 bende aynısını yaşadım canım bol bol istirahat et progestani düzenli kullan inşallah bı sıkıntı yasamazsin.
Hatice213 saglikciaanne Ayy çok şükür sevindim gerçekten rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Selmos- 4aya giricez ama bende de kanama oluyor şükür kesede kanama yok bende o ilacı kullanıyorum 2 defa da proluton iğne yapıldı Allah’a dua edip bekliyoruz bol dinledip su ve sağlıklı yiyecekler meyve vs yemeyi ihmal etmememiz gerek
Hatice213 Selmos- benden çok az kahverengi leke geldi geldi kırmızı değildi ama yine de korkuyorum kalp atışını da duydum aslında
One Hatice213 benim 2 hafta sürdü canım o sürede tuvalet dışında hiç kalkmadim progestani düzenli kullandım ilişki yasak zaten