BoyGirlAnnesi D-vitamini sağol canım yaaa o senin tatlığın bence😍🥰 özelse sıkıntı yapma başka bir doktor gelir illa ki ben devlette yapıcam bakalım nasıl olacak devlette de gelir mi acaba yoksa ebeler falan mı doğurtur soracaktım doktora bu hafta unuttum salı büyük ihtimalle doğum olmazsa yine kontrole gidicem o zaman sorucam bakalım hepsini ne diyecek inşallah doktor olur
D-vitamini BoyGirlAnnesi Sağlıkla gelsinler minnoslar🥰Bekliyoruz bakalım bayramda şekerler gelecek mi bakalım gelirse paylaş olur mu 🥰🥰❤️
Venus2022 D-vitamini Yalnız değilsin 😅 Bende 38+5 im, hayırlısı diyorum sadece, tıbben bayramda doğacak ama süpriz ben geldim de diyebilir bayramdan önce ya da sonra.. Tabi bayramda doğuracakmış gibi düşünüp plan yapmıyorum 🤗
Hlal D-vitamini banada 7 temmuz dedi dogum,ama gecen hafta gittigimde kontrole,iki uc cm aclman var dedi pazartesi gel dedi muhtemelen yarin suni ile dogum yapcm
D-vitamini BoyGirlAnnesi biz bugün muane olduk bu hafta sonu gelebilir dedi😂Bayram şekeri mi olucak bu kizçem bakalım 🥰
Annecik02 BoyGirlAnnesi 🤣🤣 bende öyleyim ya nefes alamıyorum.. bı diyorum çıksın bı diyorum az daha dursun 🤭🤣
Beyza_18 Hatice_gzr2505 kilosu falan yerin de mi bende 36 haftalık oldum benim de açılmam var beklemedeyim
Hatice_gzr2505 Beyza_18 geçen hafta 3050 gr dı yarın kontrolüm var bakacaz açılma var mı yok mu doktor iyice inmiş dedi egzersiz önerdi dogurtayım seni dedi bayramdan önce
serap_bayram D-vitamini Bende 38+3 üm 😁 Valla sabirsizlikla bekliyoruz ikinci dogumum olucak ama nasip bakalim ilk kizim 41+1 de geldi buda bayrama gelicek gbi dun biraz sancim agrim vardi ama gecti bugunde midem cok bulaniyor istifra bile ettim ama rahatlamadim böyle olaniniz var acaba ?
Ebuli3454 D-vitamini Benim kızım Ramazan bayramı arifesinde doğmuştu ayy ne rahat oluyor kimse gelip gitmiyor bayramlık derdin yok giy lohusa pijamalarına yat bebeğinle 😅😅 bayramda doğurmak ayrıcalık 😅
Sultaner asli-95 bende aynı dikişle duruyordu bebiş serklaj açıldı 36 da agrıdan 36 dan beri 2cm açıklık var yapmadıgım şey kalmadı 38 oldum gala yok 😂
asli-95 Sultaner evet bak sen anlamışsın ne demek istediğimi :) süreçte çok korktuğumuz için şimdi de biran önce gelsinler istiyoruz. sağlıkla hayırlı vakitte gelsinler inşallah 🥰🥰