EbruAlpFatih Sizlerde yaşıyomusunuz 36 haftaya gircez ve artk nerdeyse rahmimi taşıyamıyorum sanki düşcek gibi bunu Yaşayan varmı benim gibi geceleri uyyamıyorum zor Yuruyorum.
Baharun2 EbruAlpFatih ayy valla ben 🤦🏻♀️ Bugün bu aynı üçüncü post fln.Benim yerime açılıyo sanki 😐 belim ağrıyo midem bulanıyo akşamları 😓 sabah zaten harpten çıkmış gibi kalkıyorum
Busraaa0 EbruAlpFatih benımde aynı aşırı kasık ağrısı iç bacaklarım ve belım cok siddetli agrı uyku düzenim bitti resmen 35+5 m bende
EbruAlpFatih Baharun2 cok kotu bi his ve halszlik var gecede uyumaynca sabah sersem gbi oluyoz ne gecirirki😑
EbruAlpFatih Baharun2 dogru diyon valla kuzum ama dgumdan sonra hepsni untcaz bebislerimizi elimize Alıncaa 😍😍😍😍
Aysrnur Bende 28 haftadayim smdi den basladi eskisi gbi ayakta duramiyorum ayaklarima kramp giriyo belim agriyo bazen karnim migdem cok zor allah yardimcimiz olsun 🙇♀️😣
EbruAlpFatih Aysrnur ay benimki kramp gibi degl.tutmuo bacaklarm sen daha dur kuzum son haftalar dahada sıklaşıyor bnde ozamanlar oleydim allah yardım etsin butün hamişlere ve bize😍
Aysrnur EbruAlpFatih aminn cnm vala felç olcam daniyorm bazen ya smdide migdem yaniyo cocugun saclari cıkıyo sanırım nasil gecicek yaa🙄🙄
EbruAlpFatih Aysrnur sağlıklı olsunlarda ay biz tek yasayalm agrı sızı ay mide yanmasi bndede oluo cok nadir bayadr yok gunde 1 ltre yakın sut iciodum gecsin diye😶🤔
EbruAlpFatih Busraaa0 aaaa aramizda gun var valla bnde oleyimm inan uyku diye bisi yok gunduzleri zombi gibiyim😆