Sltn35 27+3 haftalık hamileyim dün sabah ve bu sabah kalktığımda böyle su gibi bişey sızdı enfeksiyon akıntısı sandım baktım ama değil normal su gibiydi idrarım mı sızdı acaba diye de düşünmedim değil 😬 ama bu normal mi başına gelen varmı 😑
Dilaraortacc1 Sltn35 akıntı rengi nasıl oluyor genelde suyun sızıyor olabilir ihmal etme derim en basitinden sağlık ocağı ebesjne bi sor
Princessmom Sltn35 bence doktora görünmelisin suyu sızıntı şeklinde gelenler olabiliyor benm 36 haftada öyle gelmşti ben akıntı sandım ama meğerse bebegn suyuymuş
busrazz Sltn35 yakın atkadaşım şuan 16 haftalıkken bu şekilde suyu geldi yatış yapıldı şuan acilen doktora git kesene baksnlar bi
Sltn35 Akıntım normalde su yeşili renginde geliyo Dilaraortacc1 akıntım su yeşili renginde geliyo bazen koyu kıvam bazen sulu kıvamda fitil kullandım ama geçmedi
Gguner Princessmom az önce koltuğa oturdum ve bi ıslaklık hissettim iç çamaşırım ve pijamam avuç içi yarısı kadar ıslaktı su mu acaba bu? Takip ediyorum ama tekrar olmadı. Eğer suysa sürekli mi sızar?
Meyysaa Canım ben aynı şikayetle doktora gittim benimde sadece çamaşır ıslanacak kadar gelmişti sızıntı olarak hastanede 2 cm açıklık olduğunu öğrendim doğum için yatış yapıldı :/
uraz_ve_annesi- Sltn35 bende de aynı yeşil renkli akıntı var ve ıslaklık hep oluyor enfeksiyondan kaynaklı dedi doktorum çünkü yeni değil aylardır var ve suyum hep iyi azalma vs yaşamadım yeşil akıntı gelmesede ıslaklık, mutlaka oluyor iç çamaşırımda
Dilaraortacc1 Sltn35 o zaman enfeksiyondur o bende aynıyım bazen şu gibi geliyor iç camasirima geçmiyor enf bir türlü yinede ihmal etme hepimiz kendimiz kadar bilgiye sahibiz sonucta
Meyysaa Sltn35 ilgilenirler bende hafta sonu gitmiştim acilden girdim ama doktorunuza da gidip söylerseniz hemen kontrole alır sizi
Sltn35 Salı günü şeker yükleme testi için sağlık ocağına gidicem perşembe günüde kendi doktoruma randevu m vardı bi sıkıntı olurmu ogüne kadar acaba korktum şimdi