doruk_defne7 Kızlar selam yarın Dr kontrolümüz var 12. Haftadayız oğlumu 13. Haftada öğrenmiştim acaba bunu 12. De öğrenmem mümkün mü? Sizler ne zaman öğrendiniz
esrasaluvan doruk_defne7 12 haftalıkken öğrendim ben. Doğuma yakın değişeni bile gördü bu gozler net ultrason resmi isteyin😅😅
Bayancorek doruk_defne7 12. haftada 2li test için gittim ama hem gittiğim cihaz iyiydi hemde işinin ehli bir perinatoloji doktorum vardı ; lakin oğlumun pozisyonu uygun değildi tahmin bile edemedik. 45 dk bekledik göstermedi. Gösterse belli olurdu diye düşünüyorum sizin ufaklık belki gösterir. 13. haftada gittiğimde yiğidin malı meydanda olurmuş misali ortadaydı her şey. 🌸🙈😂
Elifderin34 doruk_defne7 13 te erkek ama kıyafet almayın daha erken dedi bakalım şuanlık erkek diğer haftalarda değişmezse
JaleTogrul 12+3′te kiz denildi ama yanildi doktorum🤭 17+4′de net erkek oldugunu ogrendim, 25′deyim hala ayni 💙🧸
Seher-Aliihsann doruk_defne7 ben de 12 haftada 2 li testte ögrenmiş tim tahmin etmişti şuan 27 haftalık degişmedi erkek
Elibo doruk_defne7 öğrendim 12 de güyaa 19a gircem her gittimde bi kız bi erkek dediler bu hafta detaylım var kafauı yemeden ögrenseydım
girl_boy_annesi doruk_defne7 ilk 13. Haftada öğrendim kız💖 12+2 de erkek ama 16. Haftada tekrar bakalım dedi 💙😍