Korkmazsevvaal 22.hafta detaylı ultrsomda bebeğimin sol böbrwğinde genişleme var dedi doktorum böyle birşey yaşayıp sağlıklı doğan bebek var mıdır
BusraSY Korkmazsevvaal Benimde bebeğimde aynısı söylendi fakat detaylı ultrasonu yapan uzmanda kendi doktorumda bunun çok önemli olmadığını erkek bebeklerde çok görüldüğünü söylemişti.
Annesininkuzusu0911 Korkmazsevvaal bende de bugğn çıktı sağ böbrekte 😞 Bi sıkıntı olmaz erkek bebeklerin çoğunda görülen bi durum takip altında olcaksın dedi ama işte yine de insan üzülüyor acaba diyor 😕
Korkmazsevvaal BusraSY benimkinin genişlemesi de çok değil.doktorum doğumdan sonra çocuk doktoru bakar biz takip edelim dedi ama ne bileyim aklıma takıldı yinede inşallah sağlıkla doğarlar bebişler
Natali Oğlumda vardı. Doğduğunda sünnet yaparsanız düzelir demişti doktor. Ve öyle de oldu. Korkmayın genelde iyi sonuçlanan basit bi durum.
Eslemyaren Aynı durum bende yaşadım 16 haftalık kontrolumde 2 mm genişleme var dedi doktor suan 18. Haftadayim 20. Hafta detaylı ultrason bekliyorum ins bir sorun çıkmaz benim doktor erkek bebeklerde görülen bir durum dedi ama yine insan tedirgin oluyor
Korkmazsevvaal Annesininkuzusu0911 5 mm e kadar normal sınırlar altındaymış bide tek taraflı olunca çok problem değilmiş diye okudum bende.İyi düşünelim iyi olsun inşallah .doğduğunda kendiliğinden de düzelebiliyomuş inşallah problem olmaz