Ormanmeyveli Ana kucağını aldık gündüzleri ondan gece beşikte diye düşünüyorum ama birde bebek yatağı babynestler gördüm onlara da ihtiyaç oluyor mu?
Deletedmom727272 Ormanmeyveli ben reflü yatağı aldım ilk başlarda kullanılması daha mantıklı diye, sonrasında (4-5 ay)ana kucağı kullanıcam. Bu arada geçen espri yapmıştım, umarım sende öyle anlamışsındır, dert oldu yeminle🤭☺️
Bayancorek Ormanmeyveli Bende reflü yatağı kullanacağım ilk 1-2 ay falan sonra ana kucağını kullanacağım. Babynestler yumuşak olduğu için pek önerilmiyor uzmanlar tarafından. Biraz sert bir şeyde yatmalılar. O nedenle ana kucağı ve reflü yatağı tercih ettim. 🌸 Hem reflüsü olsa da olmasa da kusması açısından risksiz. Her halükarda kullanırım.
Deletedmom73711 Ormanmeyveli Reflü yatağı aldık biz de canım, onu kullanacağız. Ana kucağında rahat uyuyabileceğini pek sanmıyorum🫠
Ormanmeyveli Deletedmom727272 Ne zaman kızzzz 😍😂 Ne yazmıştın ki? Uygulamada mı telefonumda mı bilmiyorum bir sıkıntı var bana bildirim düşmüyor kuzu tekrar posta girip takip etmem lazım kim ne yazmış diye
Deletedmom727272 Ormanmeyveli iltifat etme ısırma huyum var diye😂 neyse farkında değilmişsin sorun yok😂🤭 reflü yatağı iyidir iyi, yataş juno aldım ben şahsen.
Ormanmeyveli Deletedmom73711 aa teşekkür ederim mutlaka bakayım bende hangi markayı modeli tercih ettiniz acaba?
b0ncuk Deletedmom73711 ablamlar o kadar şeye para döktü yeğenim gidip 100 tl lık ana kucağında uyudu hep hashhs
Ormanmeyveli Deletedmom727272 Bu güzel cümleyi nasıl kaçırdım ben bir miktar üzüldüm şuan okuduğumda beni çok mutlu ederdi😍😍🥺🥺 Çoook tatlısın ❤️🥰🥰 bakayım hemen kuzu bu markaya
Deletedmom73711 b0ncuk Ben babyjorn muadili aldım ana kucağını biraz dik duruyor kademesi var tabi ama ortopedik olarak maalesef uzun süreli uykuya uygun değil🙈🥰