Mihribani Nasipse doğumum kasım ayına denk geliyor ☺️ Geçen sene ekim ayın da doğum yaptım o yüzden bebeğimin her şeyi hazır kullanmak nasip olmadı aldıklarımı size kısaca aktarayım benimde pek bilgim yok öyle çevremde ki tecrübeli anneler sayesinde alışveriş yapmıştım ☺️ Kışa denk geldiği için ben genelde aldığım kıyafetleri uzun kollu aldım alt üst takım olarak veya tulum olarak fark etmez tercih ettiğim şeyler genelde patiksiz oldu , patikli olanlar kullanışlı olmuyormuş çabuk küçülüyormuş sanırım , bol zıbın almanızı öneririm şahsen bana konuştuğum tüm anneler bunu söylemişti ( ay hesaplarını şu an bilmiyorum tecrübe etmedim ama küçük fazla almamanızı öneririm ) , çorap , şapka , ağız mendili , eldiven işinize yarar , müslin örtüler bana çok tavsiye edilmişti yaz kış kullanılıyormuş büyük rahatlıkmış , örgü olarak yelek falan ördürmüştüm ben kış bebeklerinde o da iyi oluyormuş , kıyafet olarak da ben genelde büyük tercih ettim yeni doğanlar fazla giydirilmiyormuş , Bataniye olarak kışlık 2 battaniyem var nohut Bataniye falan var öyle almıştım , dışarı çıkarken giydirmek için tulum mont aldırmıştım öyle su an İçin aklıma aldıklarımdan bunlar geldi ☺️☺️ Ben bütün alışverişimi çocuğu olan kişilerle yaptım halam , kuzenim , yengem gibi hepsinin küçük çocukları var hepsi de kış bebesi onların tecrübesine dayanarak aldım ☺️ Ay hesaplarını ilk başta da söylediğim gibi bilmiyorum bende alırken onlar ne dediyse öyle aldım hiç kullanamadığım İçin de seni yönlendiremem tabi ☺️ Keyifli alışverişler diliyorum 😻😻