Askiletotomsu Hanımlar kitikate den aldığım iki ürünü iade etmek istiyorum Ama internetten bakınca internete özel iade koşullarından bahsediyor Ben mağazadan aldım iade hakkimin koşullarını süresini öğrenmek istiyorum Sizlerden bilgisi olan var mı ?
Denizovski Askiletotomsu Ben daha dün iade ettim. Yıkamadıysanız ve etiketleri duruyorsa 15 gün içinde faturasıyla iade edebiliyorsunuz.
pimpiriklii Askiletotomsu iade sebebiniz nedir acaba beğenmediğini için mi yoksa kumaşı vs iyi mi değildi benim de bir çok ürünüm o mağazadan annem aldı daha elime geçmed sıkıntılımıdır ki ?
Askiletotomsu pimpiriklii yani şöyle bir baktım da Bir tuluma 300 Bı takıma 300 Bı patikli alta 140 vermişiz ne gerek var filan oldum Pişman oldum ondan vercem
pimpiriklii Askiletotomsu anladım bende ürün performans olarak beğenmediniz sandım bildiğim kadarıyla yüzde yüz pamuk özellikle yenidoğan da çok önerildi de o marka yanlış mı yaptım onu seçerek diye düşündüm
Demirssmomm pimpiriklii kitikate ürünleri çok güzel. Gözünüz kapalı kullanabilirsiniz. Yıkayıncada bişey olmuyor. Ne var ki bebeklerimiz çabuk büyüyor ve o kadar kaliteli şeyler çabuk küçük kalıyor. Alacakasınız büyük beden alın, küçük bedenleri zaten çabuk küçük kalıyor 🌸
pimpiriklii Demirssmomm tavsiyeniz için teşekkür ederim genelde 1-3 3-6 olarak alındı sanırım rahatça kullanabilirim
Demirssmomm pimpiriklii bizim beşli takımlarımız bir ayda bıraktı bizi maşesef 🤦🏼♀️ 3-6 çok rahat kullanırsınız