aysucbk Kızlarrrrr 3 gün sonra genel anestezi ile sezaryen olacağım. Sizlerde durumlar nasıl? Kaç gününüz kaldı ? Neler düşünüyorsunuz? Gelin dertleşelim az ❤️
Edabykl aysucbk Benim daha var 2 bucuk ayim ama şuan bile dogumu düşününce heycanlaniyorum bende genel anestezi olacağım sanirim tam netlestirmedik ama saglikla alim kucağıniza buraya pozitif bir hikaye bırakırsınız insallah bizde okuruz🌸
Bet7408 aysucbk benimde isteğe bağlı sezeryanıma 9 gün kaldı çok korkuyorum günler geçmesin istiyorum
zeynepdurunun_annesi aysucbk Kaç haftalıksın canım? Bizim tarih henüz belli değil ama her an doğuracak gibi hissediyorum 37+4 🐣🤭
aysucbk Edabykl inşallah hepimiz sağlıkla alalım 🥰Zaman hem hiç geçmiyor gibi geliyor hem de hemen geçiyor.
aysucbk Bet7408 spinal düşünüyordum aslında ama sonrasında bel ağrısı baş ağrısı gibi şeyler yaşayanların hikayelerini okudum ve genele karar verdim. İşin ilginç tarafı korku ve heyecan hissetmiyorum. Bir an önce kavuşmak istiyorum 🥰
aysucbk zeynepdurunun_annesi bizimki henüz kanalda bile değil doğmaya niyeti pek yok 😂 3500 kiloydu çarşamba günü normal doğumu zaten hiç düşünmemiştim ama bu gidişle zaten olmazmış
aysucbk Mervee3831 benim eşim de sağlıkçı böyle bir problem yok dozu ona göre ayarlayıp hareket ediyorlar
Mervee3831 aysucbk gercektenmi bende carsamba buyuk ihtimal olucam doktorumla konusup genel olurum o zaman
aysucbk Mervee3831 spinal bi bakıma güzel ayıksın bebeğini görüyosun falan ama e ben zaten panik bi insanım ortalığı inletirim orda bebek çıkana kadar 😂 en azından genelde yarım saat 45 dk içinde her şey olup bitecek
Mervee3831 aysucbk spinalden snra 4 5 saat sürüyormus bacaklarının acılması.Bende genel anesteziden milletin içinde ayılırken saçma sapan seyler sylerim diye korkuyorm 😀😀
Merve0671 aysucbk bende de panik atak var ama ben spinal sezaryan doğum istedim olacak olan olur zaten diye düşündüm nasip 6 temmuz doğumum şuan da da az az sancılarım var ve 1 cm açıklığım