esmaozdemir76 Alyadua1009 sizin çocuğunuz olmuyor değil oluyor. Sadece demekki günü gelmemiş ki düşüyor. O yüzden biraz Rabbime bırakın ve stres yapmayın
Bkrts_irem6513 Alyadua1009 canım benim ilk öncelikle Allah yardımcın olsun Benimde 2 tane düşüğüm var kan sulandırıcı kullanmamam rağmen olmuştu Bende seninle aynı testleri yaptım hiç birimde sorun çıkmadı Burada bir arkadaşın yazısına denk geldim onunda sanırsam 3 tane düşüğü vardı kan sulandırıcı kullanmasına rağmen Doktoru ona yani artık hiçbir çözüm bulamayınca belki bağışıklığın çok çalıştığı için vücut erken haftalarda bebeği yabancı madde olarak görüyor ve dışarıya atmaya çalışıyor demi Bağışıklığını düşürmek için en son hamileliğinde hem kan sulandırıcı hemde kortizon kullanmaya başlamış ve şuan 39 hafta da acaba sende de böyle birşey olabilir mi
esmaozdemir76 Alyadua1009 doktorum düşen ve kimyasal olan gebeliklerde emriyonun sağlıklı olmadığını bu yüzden düştüğünü söylemişti. Bırakin biraz inanın bıraktığınız anda oluyor. Bı akrabamız 7 yıl boyunca uğraştılar tüp bebekler aşılamalar herşeyi yaptırdılar kadın 35 yaşına gelince yok artık benim çocuğum olmayacak diye bütün ilaçları tedavileri bıraktı 2 ay içinde hamile kaldı. Önce tek sonra ikizlere kendiliginden hamile kaldı. O yüzden biraz bırakın yaşınız gençse olur daha
[silindi] Alyadua1009 eğer ankaraya gelebilme şansınız olursa hacettepede ibrahim hoca var ona bi görünmenizi tavsiye ederim
Bkrts_irem6513 Alyadua1009 üzülme diyemem çünkü gerçekten kolay biriey değil ama şunu unutma Allah ol der ve oluveriri Rabbim istediği zaman kimse onun önünde engel olamaz Benim bi tanıdğım vardı onun hiç olmuyordu 30 yıl sonra oldu Yani bir yandan da herşey nasip Allah’a tevekkül et sürekli
esmaozdemir76 Alyadua1009 biliyorum bende yaşadım hepsini ama şuan sağlıklı bı gebeliğim var çok şükür size de nasip etsin Rabbim inşallah
Burcu0707 Alyadua1009 yaptirman gereken en onemlu testttr troitlerine baktir.. dahileye git troit buyuk dusuk sebebi benim 7 kaybim var suan 35 hafyadayim ve troit ilaci aliyprum.. 3.51 le troit jastasi hasimatom oldugunu ohrendim
Limonzeytin Alyadua1009 tıbbı genetik yaptırın istersenz bide ona bakılsn infertilite bölümleri ilgilenecektir . Herşey nasip kısmet öncelkle ama tedbir kuldan takdir allah tan sonçta bazen uğraşmak gerekiyor.. tüp bebek için ünv. Hastaneleri 3 hakla devlet destekli yapıyor tavsıye ederim geçmşte olan durumlarnızıda anlatırsanz çözm bulunur muhtemelen. gönlnzce olsn🤲
Alyadua1009 Limonzeytin pıhtılaşma için yaptırmıştık ama bu dna kromozom vs onlar yapılmamıştı onları yaptırıcam inşallah
crazymommy Mfk var instagramda Mehmet hoca, onun ürünleri sadece bebek oluşmasını sağlamıyor sperm ve yumurtayıda kaliteli hale getirip rahmi güçlendiriyor düşükler çok çok azalıyor. Mutlaka bir bakın sayfasına derim
Burcu0707 Alyadua1009 tsh ve serbest t3 t4 olarak hamile kalinca baktiricaksin zaten sorun hamile kaldigin an abslio hemen ialca baslaman lazim normqlde zaten bizdede sorun tok
Hilalasena Alyadua1009 aynı şekilde 3yıl bebeğimiz olsun diye uğraştık pcos var bende de 3 kaybımız oldu. En son doktorum önerdi C-life kullan aşılama ve tüp bebekten önce dedi. Onunla hamile kaldım şuan 16 haftalık olucaz ☺️ denemelisin kesinlikle, bol bol dua ediyorum Allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın 🙏