-Seyma Kızlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim iki farklı doktora gittim doktorun birisi folik asite 12.haftadan sonra başlayalım dedi birisi şimdi başlayalım dedi sizce hangisini dinlemeliyim ?
TeoMom -Seyma Canım folik asite hamile kalmadan 3 ay önce başlayıp ilk 3 ay kullanılır yani senin durumunda daha önce içmediysen hamileliği öğrenir öğrenmez başlamalısın benim doktorum 12. Haftada kesti başka vitamine geçtik
Ogretmen_Anne_ -Seyma hamileliğimi öğrenir öğrenmez folik asit kullanmaya başladım ve şuanda kullanıyorum bence kullanman daha iyi olur ilk 3 ay çok önemli bebeğin gelişiminde folik asit önemli rol oynuyor
Hasretaytemur -Seyma planlı gebelikti bizimkisi çocuk yapmadan 3 ay önce başladım gebeliğimin ilk ayında da bir ay kullandırdı doktorum başka da kullanmadım şu an 19 haftalığız herhangi bir ilaç kullanmıyorum
NazMH Hamileligi planladigin andan emzirmeyi birakana kadar alabilirsin, hic zarari yok faydasi var, ne kadar erken baslarsan o kadar iyi. Ben 7 haftalikken basladim, dogurup emzirmeyi birakana kadar almayi dusunuyorum 😊
TeoMom -Seyma Ben Folidays kullandım canım doktorum onu vermişti ama çok fark etmez herhangi birini alıp kullanabilirsin
kelebeketkisi34 -Seyma solgar markanın vitaminleri çok iyi ben onu kuşlandım folate (as metafolin) 400mg / solgar marka
-Seyma Hasretaytemur bende kararsız kaldım işte doktorun biri şimdi kullan diyo birisi 12 haftadan sonra kullan diyo