Kbramhmt düşük yaşadım 8gğn pozitif lik gördüm doktorum düştüğün kalıntısıdır dedi ama belirtiler vardı beta verdim düşükten 5 Di bu 50 mi 100mü ne cıkmıstı ikizmiş biri düşmüş buda fec döllenme dedi kese faln yoktu epey 3.5 güne bir hastaneye gidip beta verdik en sonda kese yok dedi beta da yavas ilerliyor dedi Bi kac gun sonra gel dedi gittim ne muayne etti ne beta baktı ilacları kes kanaman da oluyor git düşük yap dedi ordan cıktım Baska hastaneye gittim beta istedi doktor ve muayne etti evet göbekten ulturasyonla baktı da kese falan yoktu ama doktor mısaden varsa alttan muayne edim dedi olur dedim alttan baktı kese var dedi istenilen boyutta dedi ve betam5000bin cıktı sonradan artmış en son 800küsürdü neye 5+3 de gel dedi gittim usg ile gene gözükmedi alttan baktı kese de bebek de kalp atımını da duyduk cok şükür suan 21+3üz ama bebegimin su azalması car 😑😞 birde ilk gebeliğimde ikizdi 23+2 de sezeryan erken doğumum oldu 13 gun yasadılar kaybettim umarım buna vaktinde sag saglım kavusmak nasip olur🤲🏻