elisammmm moom222 Benim de o hafta dönmüştü iki hafta sonra gittiğimde tekrar makat gelişi dedi ama döner dedi doktorum yani değişebiliyor
moom222 Haticetopuz valla başı adaya dönmüş dedi bnde sormadım ne demek diye sadece onusugm bilsigm.kadiryla doğuma hazırlık yapıyor herlde
Nunu19 Haticetopuz 29 haftadan beri dönük bebegim. 34 haftaligiz :) bende doğuma yakın olmadı dogumu belirlemiyor sanırım
cgnduru Haticetopuz canım kanala girmesi için başının aşağı dönmesi lazım zaten bence gayet acik bir cümle. Anlaşılmayacak ne var anlamadim
cgnduru moom222 hayır canım erken değil 30 lu haftaların başında dönebilir gayet normal, döndü diye erken doğmuyor merak etme 😀
moom222 cgnduru oh içim rahat etti ilk gebeligimde benm.bu cnm 😅😅 iki buçuk hafta sonra tekrar gel sonra her hafta gorusucez dedi acaba gittigmde iki buçuk hafta sonra sancı ma falan mı bakicak hiç br bilgim yok 36 haftalık falan Olcan anca
cgnduru moom222 aynen son haftalarda daha sık kontrole gidiyorsun doğum yaklaştığı için, doğum zamanında zaten çatı muayenesi falan olur sezaryen falan olmayacaksa.. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde doğururuz 😀