Burcuuuercin Merhabalar, kızımla 21.haftamdayım son 3 haftadır ağız ve çene etrafında sivilcelerim çıkıyor. Sadece bu bölgede çıkması ve sürekli olması normal mi? Düzenli sağlıklı besleniyorum, bol su tüketiyorum cildimiz daha güzelleşmesi gerekirken bu sivilceler neden ve nasıl başedebilirim😑😑
yasmenn Burcuuuercin bende kenarda durayim 24 yasima kadar tek sivilcem çıkmamış simdi cenem dolu sivilce cokta etkileniyorum sivilceye elim degdiginde 🙁
Bskrt Burcuuuercin bende 20. Haftadayım kız bebek 👧👧 bir haftadır cok fena sivilcelendm özellikle alnımda benmde Önceden bi tane çıksa neler yapardm geçsn diye ama takmamaya çalışıyorum 😅
Neroizm Burcuuuercin benim ilk hamilelik belirtilerimden biriydi ben her seyi denedim ancak ilacli pudrada buldum cozumu sonunda. Yatmadan once suruyorum kuruttu baya kurtuldum gibi.
Zeynoo38 Bebeğiniz kız mı 🤗 Bende de mevcut ben kil kullanıyorum kurutuyor ve geçiriyor ayrıca yatarken limon suyu sürüyorum arada gül suyu ile siliyorum..
Burcuuuercin Evet kız bebek 😊 hafif sıkma, arada dokunma ile bile kızarıp bir hafta sivilce izi kalıyor öyle sonra tekrar iltihaplanıp yeniden çıkıyor etrafında 😑 kız anneyi çirkinleştirir onun güzelliğini alır inanışı mı gerçek oluyor acaba 😂
Korkmazsevvaal Kız erkek bebek farketmiyor doktora sorduğımda hormonlar değişiyor ondan sivilce olur dedi.hamilelik ve emzirme süresince ilaç kullanmak bebeğe zararlıymış beklemek gerekiyormuş.