rizelipek Anil_Aras35 hayır her doğum yapıp başvurana veriyorlar Bussbusss evet herkese veriyorlar gidip başvuruyosun kapına getiriyorlar 1 hafta içinde pekte önemli değil basit bezden bir çanta ben çantayı pikniklerde kullanıyorum tatilde ayakkabı falan koyuyorum 😅 çantanın içinde derece bir paket ıslak mendil kundak minik yastık o kadar 😊
iremcannn1907 Bussbusss her belediyenin kendine has şartları vardır canım. Veren belediyede vardır vermeyende
Anil_Aras35 Bussbusss ihtiyaç sahiplerine veya belediyeden yardım alan kişilere veriliyor benim bildiğim. İstanbul büyükşehir öyle bildiğim kadarıyla. Çünkü bir iki arkadaşım başvurduğunda yardım alanlara veriyoruz demişler.
Bussbusss Anil_Aras35 anladım ben her bebeğe veriliyor sanıyordum başvuru yapıldığı zaman. Demek ki öyle değilmiş 😊
Anil_Aras35 Bussbusss her belediye farklı olabilir tabi. siz yine de belediyelerden bilgi alın. Garanti olur.
Birmeleginannesi32 Gaziantep bu konularda çok iyi her ay 12 kutu süt getiriyorlar doğum yapınca o dediğinize de başvuracağım
Hanife47 Ozlem066 şuan neler var bilmiyorum ben 4 sene önce almıştım hatırladığım kadarıyla bez pişik kremi ince battaniye tırnak makası şampuan sanki daha çok şey vardı dedim ya hatırlamıyorum
Anil_Aras35 rizelipek benim bahsettiğim yardım bu değil. İbb nin hoşgeldin bebek paketi farklı içerisinde bebek için 4 aylık malzeme var ekstradan beşikte veriliyor. Sizin dediğinizi herkese veriyor olabilir o konuda yanıltıcı bilgi vermeyeyim. Onu bilmiyorum.
Balahatunn 7 yil once oglumda vermislerdi. Herkese veriyorlarmis. Paketin icinde 5 li hastane cikisi, biberon,emzik, atesolcer, bir kutu sut, bebekyagi, sampuan,islak mendil filan vardi hatirladigim