yeliz007 Hadi bana süt yapması fikirler sunun ☺️☺️ Birde bebeğimi uykudan kolay uyandırmıyorum burnunu,topuğunu sıkıyorum hatta doktorum sırtını sıktır hafif dedi ben kıyamıyorum ☺️
DerinKoss yeliz007 Tebrik ederiim, sağlıkla büyütün bebeğinizi 😇 Bende aynı şekilde 1 Temmuz da doğum yaptım ve aynı şekilde önerilere ihtiyacım var yani sütün çabuk gelmesi için ne yapılabilir ki acaba 🤷🏻♀️
yeliz007 DerinKoss Allah analı babalı büyütsün canım ☺️☺️ Süt sağma makinesiyle sağmaya başladım sarı renk geld azönce
acargolge5 Kzlar yesıl mercımek yiyin onda çok süt yapar ben hastaneden çıkar ckmaz bi tencere zorlanınca süt fıskırıyor resmen
ruzgar_aras @yeliz007 sürekli uyandırıp emzirmeniz gerekiyor kanalların açılması için süt içinde kuru dut tüketmek çok iyi hem yiyebilir hemde sıcak suda 10 dk kadar kaynatıp sürekli içebilirsiniz ablamda denemiştik çok iyi gelmişti
Nunu19 yeliz007 ben kan değerlerim yükselsin diye çok yiyordum basucumda oluyordu aklıma estikçe yiyordum ve inanın taşıyordu. İnciri bırakınca normale döndü hatta bazen artmasın diye yemeden bekliyordum bol bol yeyin