Birmeleginannesi32 Hiç muayeneye elbiseyle gitmedim alttan tayt mı giyiyorsunuz yoksa bi örtü falan mi örtüyorlar nasıl oluyor
hunilimom Birmeleginannesi32 örtü veriyorlar hiç gitmedim bende ama geçenlerde sedye de muayene olucaktim tek bacak çıkarttım hemen örtü verdiler
Seva_aa Birmeleginannesi32 ah bide burda gorseniz ben yurt disinda yasiyorum ortu falan yok direk oyle bakiyorlar ilk gunler sok olmusdum😀😀
Birmeleginannesi32 Yanne o zamann gitmem elbiseyle yada şort giyerim alttan zaten doktorum kadın da yine de istemem öyle
Canisi28 Kendiniz yanınıza şal alın yada bi ceket ben geçen hafta ilk defa elbise ile gittim kot ceketimi örttüm sedyede uzanırken ..
annesinin_beybisi Birmeleginannesi32 ben alttan muayene olmuştum örtü verdiler ama mendil kadar birşeydi her yerim meydandaydi😁
Birmeleginannesi32 annesinin_beybisi hiç vermeselermiş bende ilk doğumumda hep dikkat ettiler utanıyorum diye ama şuan hastane değişik huylarını bilmiyorum 😄
Stella_0 Birmeleginannesi32 Ben genelde hep elbiseyle gittim pantolonla normalde de rahat eden biri değilim. Asistanı her zaman ben daha oturmadan örtü getirir hemen hiçbir zaman bir sıkıntı yaşamadım 😊
Birmeleginannesi32 Benherseydenoncebiranneyim bende öyleydim de hava çok sıcak olmaya başladı daha rahat ederim diye düşündüm