Hdamla Alanya’da yaşıyorum alışverişe Antalya’ya gelmeyi düşünüyorum kıyafet kişisel bakım ihtiyaçları için nerelerden alışveriş yapabilirim??
TgceBkr E bebek mağazası var hemen mall of Antalya’nın yanında . Birde kapalı yolda kışlahan çarşısı var içerisinde süs ve giyim eşyaları bulabilirsiniz
Hdamla TgceBkr e bebek Alanya’da da bar oradan yine ufak tefek şeyler alıyorum da böyle daha uygun daha farklı şeyler alabileceğim bir yerler istiyorum eğer biliyorsanız 😇 teşekkür ederim bu arada
Nslhnmhmmd Özdilek karşısında bebemsi isimli bebek mağazası var uygun fiyatlatı ürünleride kaliteli. İnstagram sayfalarıda var. Bebemsi. com bebek kıyafet battaniye vs. İhtiyaclar için tavsiye ederim. Bebek küvetini de ikea dan aldım hem cok büyük değil kaliteli. Netten de sipariş verebilirsin. Bende diğer ürünler için e bebekde alışveriş yaptım kırcamide ebebek karşısında civilim magazasıda var. Bebek arabaları içinde özdilek karşısındaki bebek magazalarına bak bence ebebekden daha uygun fiyatları nakitde %10 indirim yapıyorlar.
Hdamla Nslhnmhmmd yaaa çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz 😇 ben e bebekten arabayı aldım geçenlerde ama kışlık ve kendim için çok eksiğim var onları tamamlamak istiyorum Antalya’dan çünkü Alanya da kısıtlı her şey maalesef 😞