dilanbartos DidemVadatAkku geçmiyor vallahi.. Vakit doldurmak İçin neler yapıyorum ama bir bilseniz 😅
DidemVadatAkku dilanbartos ben eşime diyorum ki bi yatır beni hastaneye doğumun olacağı gün uyandırın beni😅🤣 imkansız diyor😑 geçer geçer inşallah🙏🏻 Rabbim yardım ediyor ❤️
DidemVadatAkku Maviss35 ya tabi ki de gelmesin rezil olurum maazallah 😱 kesinlikle çok önemli eş desteği❤️ Benim eşim ilk başta istemiyordu güya şimdi benden heyecanlı bi an önce gelsin diyor😍 ama tık yok paşa beyde😑
Maviss35 DidemVadatAkku içerde keyfi yerinde heralde😅😅 inşaAllah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz canım🙏
dilanbartos DidemVadatAkku hamileliğin de keyfini çıkartmak lazım biraz 🤗 Benim son günler güzel geçti. Bol bol dışarı çıktım, arkadaşlarla buluştum, yeni anne adayları ile tanıştım. Zaman hızlı aktı biraz, yalan yok 😅🙈
DidemVadatAkku Betulgnr cinsiyetle alakası yok İnan benim kuzenimin eşi de 36 haftada doğurdu hemde evde😱🙈 canları gelmek istediği zaman kimse karışamaz ne zaman isterlerse o zaman gelirler bebişler😍 ama yeter ki sağsalim gelsinler❤️
Babyboy DidemVadatAkku evet canım Allah razı olsun 😍😍 hepsinin vakti zamanı var tabiki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏 işte 9 ay geçiyor da son günler geçmiyor heyecandan 🤗
DidemVadatAkku dilanbartos ohh maşallah maşllah son günlerin güzel geçmiş inşallah bebişine sağdakin kavuşursun❤️🙏🏻
GamzeIlhan 39+3 ve sooooon 4 kızlar ama herhangi bir gelişme yok 😭😭😭😭 bel ağrısı ve rahimdeki baskı 😭
DidemVadatAkku GamzeIlhan sıcak suda otur gergin duş al çömelme hareketleri yap sürekli bol bol merdiven in çık yürüyüş yap ev işi yapar git gel sürekli inşallah olacaktır ama bazı bebekler geç gelirler 🙏🏻☺️
DidemVadatAkku GamzeIlhan Hergün sıcak duş al sıcak suda otur bol bol çömelme hareketleri yap ev işi yap sürekli çokça yürüyüş ve merdiven in çık olacaktır inşallah 🙏🏻 Ama bazı bebekler geçte gelebilir her an herşeye hazırlıklı olmak lazım🤗
Kbra91 DidemVadatAkku sağlıklı sıhatli olsun da hiç önemli değil bebiş iyi olsun yeterki 😊 doktor zor döner dedi Bakalım beklicem 8 gün daha kilosu 3.700
[silindi] 19 gün kaldı ama benim sabrım kalmadı artık özel hastaneye gidiyorum isteğe bağlı sezeryan yaparlar mı acaba çok merak ediyorum
DidemVadatAkku [silindi] dayan dayan az kaldı Allah sabır veriyor bi ömür o dikişlerin acısıdır izidir çekeceğine az daha dişini sık bitecek inşallah Allah yardım ediyor her şekilde😊 9 ayın hepsini bitirdin bitirecen 19 güne mi dayanıyosun canım☺️