Tatlissannee12 Kızlaaarr 36 haftalık hamileyim karnımın üst tarafı çok sertleşti nefes alamıyorum ve karnımda ishal olacağımız zaman bi ağrı olur ya şu an öyle bi ağrı var bu ne demek yaa
hunilimom Tatlissannee12 benim de öyle oluyor sertleşme olunca karnım kasıklarım ağrıyor bebeğin pozisyonu ile alakalı erken doğum felan gözükmüyor bende
4cocukannesi Tatlissannee12 bende 28 haftaligim benimde ara sıra böyle hissediyorum sanki patlayacak gibi oluyorum biraz nemlendirici ile masajı yapınca rahatlatıyor
Btl-Als Tatlissannee12 Sabahtan belli benimde var kramp gibi ama benim zamanm daha var 33+4 üm bide ben ishali ondan sanırım sizde üşütmüş olabilirsiniz
hunilimom Tatlissannee12 gün için de çok kez sertleşiyor karnım 2. Gebelik olduğu için doktor erken doğum gibi düşünmüştü ama ilk geç geldiği için şuan yok dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor
4cocukannesi Tatlissannee12 ben masaj yapınca biraz rahatlıyorum bide oturduğum yerden hareket etmeye calisiyum biraz rahatlatıyor ikiz benimki belki ondan olabilir demiştim ama sizinde başınıza gelmiş