rmkrc Merhaba arkadaşlar medipol megada gebelik takibi veya detaylı ultrason yaptıran varmı aranızda? Renkli ultrason yapiyorlarmı diye merak ediyorum çarşamba günü detaylı ultrasona gireceğim. Deneyimlerini paylaşan olursa çok mutlu olurum☺️
Ponciksmom rmkrc tarama testlerini ve detaylı ultrasonu orada yaptırmıştım. Detaylı usg 30-45 dk arası sürüyor. Bebeğin gözlerinden böbreğine beynine kalbine kısaca her yerine bakıyorlar. Bu görüntüleri CD ve çıktı olarak size veriyorlar. Hoca bebişin yüzünün görüntüsünü de renkli olarak vercekti ama benim yaramaz oğlum yüzünü göstermedi. Hatta iki kez dışarı çıkıp yürüdüm yüzünü dönsün diye. Ama dönmedi. Güzel poz verirse görüntüleri de çekip veriyorlar. :)
rmkrc MomsofSea Ponciksmom yanıtlarınız için teşekkür ederim bugün bende detaylı ultrasona gittim Başak hanıma, ikili testimide orda yaptırmıştım memnun kalmıştım. Gerçekten yine memnun kaldım 1-1.5 saat arası detaylı inceleme yaptı ve çok açıklayıcıydı☺️ Kızımdan güzel karelerde yakaladık☺️ bize fiyat 2100 tl dendi ama sağlık sigortamız karşıladı
MomsofSea Merhabalar, pazartesi Deniz Hocada Detaylı Ultrasona girdim. Sigorta testi karşılamıyor malesef. 1.750k gibi bir ücreti var. Tek tek parmaklarına kadar sayıyor. Ölçümleri size anlatıyor. Ve mükemmel pozlar yakalamak için uğraşıyor.
Shhrtnr rmkrc teşekkür ederim bende de Anadolu tamamlayıcı varda geçerli olur mu acaba diye sormustum
rmkrc acemianneinci Evet medipol mega, Dr başak kaya hanımefendiye gittim gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ederim