Merhaba arkadaşlar. 18 günlük taze anneyim size çok ihtiyaç olacak birkaç bilgi vermek istiyorum. Umarım işinize yarar. Çünkü hastanede son dakika arayıp bulmak çok zor oluyor.
Ben depend almamıştım burda okuduğum kadarıyla sezeryan olursa yaraya denk geliyor vs yazıyordu uzun orkidlerden götürdüm ama kabul etmediler depend istediler o anda hemen bulamadığımız için iki bebek bezini birleştirip koydular. Almanızi tavsiye ederim gerçekten çok rahatlık.
Göğüs pedi olmazsa olmazim oldu. Süt aktıkça tişört vs herseyim ıslanıyor. İnternetten sparis verip gelene kadar biraz bekledim ve zorluk çektim .
Burda okuduğum kadarıyla bebekler çok çabuk büyüyor 0-3 değil 3-6 aylık alın diyorlardı ben karışık aldım ama keşke 3-6 almasaydim bebeğimin kilosu iyi olduğu halde 0-3 bile büyük geliyor 3 aya kadar tam gelir. Kesinlikle tam beden almanızı oneririm.
Sezeryan olacaksanız bol bol kayısı suyu getirin çünkü hiçbir şey yedirmiyorlar. Kayısı suyu ve çorba icebiliyorsuniz yanınızda bulundurmanızi öneririm
Başka sormak istediğiniz bir konu olursa yardımcı olurum.