Busenurrr Kızlar merhaba 18 haftalık gebeyim 1-2 haftadır kalp atışı gibi hissediyorum hala öyle yani karnımı açınca titriyor sizdede böyle mi oluyo yoksa ben mi hareket sanıyorum ya
zamaneannesi80 Busenurrr 19+5 im bende bazen karnımın titrediğini farketmiyorum. Çok sık olmamada arada hareketlerini duyuyorum 20 den sonra daha net olacak diyorlar bakalım heyecanla bekliyorum 🥰
Melismelo Bence hisediyorsun bende 18de hisetmeye başladım hatta 19. Da tekme hisettim inanamadım 20. Den itibaren tekmeleri durmadı karnımdan bile gözüküyor artık 🥰 hatta okadar şidetli vuruyor ki canım acıyor bazen😅
Melismelo Melismelo bu arada sürekli öyle titriyorsa o atar damardır o bende hep vardı bu hisetme tekmeler bir kac aaniye veya dk sürüyor sürekli olmuyor yani😅🥰
Busenurrr Melismelo aslında ikinci gebeliğim ve çok da uzun süre geçmedi üstünden kızım 15 aylık öyle söyliyim ama unuttum şuan aynı ilk gebeliğim gibi 🤣
Ssennn zamaneannesi80 37+3 üm öyle bir hissediyorsunuz ki yani sanki imkanı olsa ayağını kolunu falan yırtıp çıkıcak 😄 ve gerçekten can yakıyor ama tabiki tatlı güzel şeyler insanın canının yandığına mutlu olurmu ayol 😁🤭