Serapa Kızlar 1 aylık bebeğim var. Sütüm az geldiği için mecburen ek olarak mama kullanıyorum. Fakat dışardayken suyu nasıl ısıtcaz? Evde ısıtsak dışarda uzun kaldığımızda kullanamıcaz. Tecrübeli anneler siz nasıl yapıyorsunuz?
Bebegimizolsun Serapa tecrübeli bi anne değilim ama çocuklar içn küçük su termosları oluyor mama için onlardan alıp gönül rahatlığı ile sıcak suyunuz sürekli yanınızda olmuş olur tabiki gene de siz bilirsiniz 🌼 sadece bi fikir benimkisi
Oylesine6161 Smyye1B hangi ürünü kullanıyorsunuz. Mamayı direk içine yapıp mı koyuyorsunuz yoksa sadeve su mu koyuyorsunuz
cutiebun küçük termosum var ona sıcak su koyup çantaya atıyorum. yanıma da mamayı alıyorum. yada hazır mamalar oluyor direkt biberona koyup veriyorsun öyle yapıyorum.
Aslaninannesi01 Serapa küçük termos almstım bazende gttigim yerde sıcak su alıp onu evden getrdigim su ile ile ılıtip öyle kullanyrdm sadece bir ay mama kullandık ama hep kontrollere falan gidince dışarda çok ihtiyacımız oldu
alitalia Serapa kafelerden aldım hep sağolsunlar hemen ilgilendiler bir şey yiyip içmesem de verdiler ❤️ Ama termosta alınır küçüklerden bu bir sorun değil 😌
Nil2736 Serapa iki tane termos ayarla. Birinde kaynamş soğutulmş su Birinde hazır kaynamş su Ee mama kabı. Oldu bitti evde yaptgn gibi ikisini bir karıştırıp yapcan.
1prenses2prensyenigebe Serapa ilk tercih termos ama gittiğim yerde sıcak su bulabileceksem her şekilde hallederim
Smyye1B Oylesine6161 bizim dışarı çıktığımızda cantamizda bunlar oluyor . Termos markası chefplus mama kaplarini e bebekten aldım çok uygun fiyata şuan hatırlamıyorum tam ücretini. Anlık hazırlıyorum mamaların içinden çıkan kaşığıda bir peçeteye sariyorum öyle koyuyorum 🤗🙂 Termos 24 saat sıcak tutuyor evde de termosa sıcak su koyuyorum hemen elimin altında oluyor.
hulyaca Serapa yanımıza termos alıyoruz. Mama kabına ölçülü şekilde mamayı koyuyorum. Hazırlamak böylece basit oluyor ☺️☺️