Mucizem_00 Kızlar e bebek te yenidoğan 3 ay 6 ay secenegi var kıyafet secerken, 3 ay dedigi 0-3 ay, 6 aylık dedigi 3-6 aylık mı olıyor
OzgeSyr_ Mucizem_00 benım bebişim minyon olacak mesela yenidoğan yazanları almayı tercih ettim 0-3 yazanlar bi tık buyuk olabilir diye bebişin tahmını kılosuna göre artık
Mucizem_00 Sbm050421 6 hiç almadn mı canım 3 aylık olandan 3 takım yeter diyolar 3 6 ay arası 5 takım yeter diyolar
Sbm050421 Mucizem_00 canım ben sonrası için çok bir şey almadım açıkçası , bebek bi doğsun da dedim 😅 ilk 3 ay giyecekleri var şu an 1-2 parça var 6 ay falan, e bebek indiriminden önümüzdeki yaza giyeceği şeyler aldım baya uyguna geliyordu , 6 ay 9 ay olanları da doğduktan sonra alacağım
Sbm050421 Mucizem_00 canım ben 1 tane tulum aldım ama o da 0-3 geçiyor fotoğraf çekimi için , onun dışında 2 tane ben aldım 1 tane de hediye geldi toplamda 3 yenidoğan hastane çıkışı oldu ama bence 2 tane yeter 1 de tulumla birlikte
toffeenut Sbm050421 inşallah bebiş ya yaza denk geliyordur ya da kurutma makineniz vardır. Yoksa yetmez😬 Başlarda bez bağlamadaki acemilik yüzünden taşmalar ve emdiği sütün fazlasını çıkardığı için kusmalar çok oluyor malesef.
Sbm050421 toffeenut Eylül başında doğuyor , yazlık yerde yaşıyorum , bir de ben beden olarak bahsettim , yenidoğan çok almadım , 0-3 şeklinde aldım , Yenidoğanları 1 hafta anca giyiyorlarmış, eşim ve bende uzun boyluyuz onu da düşününce yenidoğan az aldım 😊
toffeenut Sbm050421 yani genetik faktörler etkili tabi biz uzun giydik mini bir bebeğim vardı😬 eylül sonuydu benim 5 takım yetti, çünkü yıkadığım 3 saate en geç kuruyordu. Sağlıkla kucaklayın inşallah