Gorkeminannesi sabahtan beri bulantim var bi kere kustum ve hic halim yok sancim falan yok ama cok tedirginim boyle olan var mi sizde durumlar nasil😬
4cocukannesi Gorkeminannesi 29 haftalık hamileyim bende bugün aynı sorunla uyandım sıcak diye üstümü ortmuyorum sanırım üşüttük
Gorkeminannesi Handecik cok sicak ustum acik yatıyorum ondan olabilir mi acaba diye aklima gelmedi değil ama bilemiyorum sirtim da agriyo biraz sanki ilk aylara geri dönmüş gibiyim
Gorkeminannesi 4cocukannesi 3 haftam daha var ve şehir dışındayım 🤦🏻♀️ ödüm kopuyor valla erken gelcek diye
4cocukannesi Gorkeminannesi benide eşim tatile götürmüyor sıcakta nefes alamazsın seyahat edememzsin diye 🥺
Gorkeminannesi 4cocukannesi valla hakli degil desem yalan olur cunku ben bi tık pisman oldum yani🤦🏻♀️ asiri sicak biraz geziyosam bütün. gun yatmak istiyorum🤷🏻♀️
Gorkeminannesi Bsraoztop daha degil oglumda 39 bitince gelmisti simdiki kiz o yuzden korkuyorum erken gelir mi diye
4cocukannesi Gorkeminannesi evet sonradan bende hak verdim bana yürüyüş yasak bide o yüzden benimle gezemez de