Sevdanur522 Kizlar normalde yoktu bu gun cok aciyor bilye gibi ayni normal dogum olucam su an olmasi engel mi birde ne yapmaliyim gecmesi icin
sema_altas55 Sevdanur522 doktordan krem isteyeblirisn canım hafifletir normal doğuma engel olucagını sanmıyorum bende de çıktı yeni hiç yokken 😵💫
hunilimom Sevdanur522 bazı nedenler engel oluyor memelerin çok olması büyük olması gibi o an ıkınma da yırtılma felsn oluyormuş sanırım ama benim arkadaşım 4-5 tane memesi varken normal yaptı benim de doğumdan sonra oldu
Beyza_18 Sevdanur522 bende de çıktı doğuma yakın zaman da bide normal doğum olacaksan kötü oluyor malesef ki 🤦🏻♀️Doğumdan sonra ilaçla geçer canım
Sevdanur522 sema_altas55 hunilimom Beyza_18 Bellacaio İlac ve krem harici evde ne yapabilirim buna artik doktora gitmekten midem bulandi sicak suya otur diyorlar onu deniyorum ama
pimpiriklii Sevdanur522 operasyon dışında hiç bir şey kesen çözüm değil maalesef 30 haftalıkken aldırdım ki doktorum normal doğuma da engel olduğunu söylemişti bana
hunilimom Sevdanur522 bol su tüketmek kabız olmamak gibi şeylere dikkat etmek lazım canım benim krem ve ilaç iyi gelmişti
Bellacaio Sevdanur522 kabız ve ya ishal olmamaya çalış. Tuvaletin gelince tutma ve yapmadan birazcık vazelin sür sürtünmeden rahatça yapasın. Batticon sürebilirsin kantaron yağı. Bunlar acını alır. Geçmiş olsun
Bellacaio pimpiriklii benim bayadır var ama normal doğum yaptım engel olmadı. Sadece doğumdan sonra tabi biraz çektim.
pimpiriklii Bellacaio hemoroidin kaçıncı evrede olduğu ile alakalı sanırım benim artık dışarda ki çıkan memeler ceviz kadardı o yüzden olmam gerekti ameliyatı