Cerennnnnnnnn4434 Kızlar merhaba genital bölge ameliyatı doktoru lazım kız kardeşime oda doğum yaptı çok kötü estetik istiyor. İstanbul da fakat 30 bin liradan başlıyor diyo araştırdığı yerler tanıdığı olan varsa yazabilir mi postun altına.
Ipekyrdy Cerennnnnnnnn4434 canım normal doğum sonrası mı istiyor estetik. Kaç doğum yaptı ne gibi sıkıntısı var
alonee Cerennnnnnnnn4434 benim eski doktorum da yapıyor Adı Ayşe Akbulut hisar hastanesinde. Başarılı bir doktor
Cerennnnnnnnn4434 Ipekyrdy evet canım normal doğum sonrası 2 yaşında kızı şuan fakat çok kötü diyor dudak kısımları bile sarktı bakamıyorum öyle kötü diyor baya da genişledi diyo zor geçmiş doğumu
Ipekyrdy Cerennnnnnnnn4434 yaa çok geçmiş olsun benim de tek korkum bu olay. 32 hft gebeyim hala karar veremedim. Doktor bugün ilk gebelikte bir sorun olmaz ama 3te falan deformasyon olur tabi dedi kafam çok karıştı inşallah iyi bir doktor bulur ☹️
Cerennnnnnnnn4434 Ipekyrdy inşallah canım fakat genetik heralde böyle şeyler mesela o hamilelikte de çok kilo aldı ben almadım genetik nereye çekmişse 🤣🤣o baba tarafı ben anne tarafı