hunilimom Mervedez159 hem puset hem büyük yatak vs olunca bı kaç şeyi daha oluyor hepsine topluca trawel diyorlar bagaj boy var oda bagay kadar ufak yer kaplamadigi için gibi ben de tam bilmiyorum
Ebru_guner Mervedez159 canım merhaba ben Kraft lima aldım çok hafif bir araba henüz kullanmadım ama portbebeli dahil katlanabilir aynı zamanda katlandiginda kabin boy arabalar gibi oluyor inceleyebilirsin
Nisa1710 Mervedez159 merhaba ben çok kullanışlı görmedim hantal geldi gözüme. Daha kolay kapanıp açılan ve küçük tekerlek bakın bence
Mervedez159 rizelipek hadi ikinci el almasakta 31 bin vermem valla bence sende verme şahin al onla 😂😂😂😂
Buket_38 Bunun aynısı sadece marka değişik çok güzel ve kullanışlı tekerleri büyük ve arabaya koyacağınız zaman tekerleri isterseniz çıkarabiliyorsunuz yağmurdan su tutmuyo kumaş
rizelipek Mervedez159 yok şahine düşmeyeyim 😂😂 ilk bebemden kalma var kaynanam almıştı onla idare ederim artık 🤣🤣
toffeenut Mervedez159 travel sistem ve hafif diye bir şey yok bence. Hani ilk başlarda neyse de bebek büyüdükçe işkenceye dönüştü kendi adıma. Kendi taş gibi zaten bir de bebek, çantası derken evden çıkasım gelmiyor o kadar söyleyeyim.
toffeenut Mervedez159 şimdiki aklım olsa kabin tipi puset takılabilenlerden alırdım. Evet biraz tuzlu ama hem kullanımı uzun süreli. Mesela biz bebiş hanım bebek arabasını yürüdükten sonra da kullanmak isterse baston alıcaz. Totalde ek harcama olacak. Chicco nun bu tip arabaları daha uygun cybexlere göre. Şimdiki aklım olsa onlardan alırdım.
Ysmndnz Mervedez159 bunu kullanmadım ben diğer çocuklarımda da bugaboo camelon kullandım tavsiye ederim çok kullanışlı dolap uygulamasından temiz ikinci el bulabilirsin . Bu bebegim içinde yine aynı arabayı aldım bu sefer ikinci el satın aldım 4 bin tl verdim tertemiz sıfırı çooook pahalı 😅