Esevren Kızlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu için monurol kullanıp ishal olan varmı bu üçüncü alışım her birinde de ishal oldum fena
Melikeex Esevren bende dun gece kullandım canım ıshalım ama benim 3 haftadır falan oyle ılactan oldugunu sanmıyorum bu ara salgın var herkeste
syagmurr Esevren bende ne zaman kullansam oluyorum bi keresinde aylarca sürmüştü probiyotik takviyesiyle toparladım
Esevren Doktora hemşireye söylüyorum ilk defa senden duyduk diyorlar ama napıyım bakın tek ben değilmişim 😊
Ozge11 Esevren Ay nasıl diyorlar kesinlikle ishal yapıyor.Ben de burada kullanıp ishal olan çok kişi gördüm eski postlara bakmıştım
Esevren Miray31 artık anlamıyorum bigün iyi bigün kasıklarımda aşırı ağrı idrar yaparken yanma böyle gidecek galiba
Miray31 Esevren benimde öyle vallahi sanki üreme var her seferinde enfeksiyon çıkıyor bende yanma yokta
ilaydaelcinn_1 Esevren Evet bende olmuştum 3 gün sürmüştü hatta. Doktoruma danışmıştım kendisi normal olduğunu sadece bol su içmem gerektiğini söylemişti.