EmineKaar Hamileliginde ayagımın üstüne düştüm karnım yere degmedi bebegimin hareketlerini falan hissediyrm kımıldıyo 28 haftalık hamileyim çarsamba kontrolum var sizce acile falan çıkmam gerekir mi Çarsambayı bekliyim mi
Seyma18 EmineKaar Geçen hafta bende düştüm cnm dizlerimin üzerine hareketleri iyi akıntı kanama yok diye gitmedim bende. Ama içiniz rahat etmiyorsa gidin.
Kagan_pasa2 EmineKaar ben de dizlerimin ustune dusmustum bi sorun olmadi. Anormal bi durum hissetmiyorsan icini ferah tut
Babydr EmineKaar bende düşmüştüm canım aile hekimine gidip kalp atışına baktırdım çok şükür bişey olmadı sende bir git istersen
Tuba704 Hareket varsa problem yoktur herhalde çünkü suyu sıvısı onu dış etkenlere karşı koruyor🙏 İçinizi rahwtlatmak istiyorsanız görünebilirsiniz😉
EmineKaar Benimde kanama falan bileyim olmadı dizlerimin üzerine düştüm hareketleri galan iyi Alalh a şükür çarsamba kontrolum var tecrübeli annnelre sormak istedim
Burcux Arkadaşlar iyi geceler bişey sormak istiyorum bende 10 haftalık hamileuim bugün sol kasıgımda ağrı var arada Batma oluyor sebebi ne olabilir
Gizce Burcux batma genellikle oluyor hamileliğin başlarında regl döneminize yakın zamanlarda özellikle . Kanama olmadığı sürece panik yapmayın
Epelinkiran Ben daha hamileliğimin ilk aylarında merdivenlerden yuvarlandım şükür bi şey olmadı. Kanama ağrı vs yoksa endişelenme hem hareket de ediyormuş sorun yoktur bence