linsmea LaRabiss ben öyle anladım ama siz tabi bunları da sorarsanız gittiğinizde daha iyi olur, bunlar aklıma gelmedi benim 🙈
LaRabiss hdemirr86 Peki gece fiyatları değişiyor mu bilginiz var mı diyelim ki işler yolunda gitmedi kalış sürem uzadı
Benherseydenoncebiranneyim linsmea doktoru çağırırsanız ek 1000 ne demek tam olarak? Nerden çağırıyoruz doktoru? Başka hastanenin doktorunu çağırırsak mı? Anlamadım o kısmı
LaRabiss Benherseydenoncebiranneyim sanırım şey mesela gece saatinde doğum yaparsanız nöbetçi doktor oluyor ya kendi takipli olduğunuz doktoru evden cagiriyorsunuz
linsmea Giresunluşöyleki bana öyle bilgi verdiler ama başka birisine de onun kalktığını söylemişler mevcut fiyata dahil olduğunu söylemişler doktoru çağırmanın. Yinede gittiğinizde sorarsınız. Başka doktor olayını bilmiyorum :)
Sevaalllll Byz91 ayın 1 de gitmiştim srzeryan ben ıstersem 10 bın demişlerdi zaam geldıgıne göre onunda fiyatı degısmıstır çok zaam gelmiş ve doguma 1 ay kaldı kötü oldu bu
Stella_0 Sevaalllll Medipol fiyatı böyleyse Medicana yı düşünemiyorum sorduğumda yarı yarı fark vardı 😂
linsmea Dilarey doğumun bebeğin bakımlarının falan gerçekleştiği içinde ayrıyeten misafirhanesi olan oda