tazecikannee Arkadaşlar bahçeçi tüp bebeğe gidiyorum bugün yumurta toplandı sizde neler oldu sonuç nasıldı ve bende 16 yumurta toplandı sizde nasıldı 🌸
AysenSeker tazecikannee suan ikizlere hamileyim ☺️☺️ Sizden de güzel haberler bekliyoruz ☺️☺️ Sağlıkla gelsinler
Dygg tazecikannee inşallah hepsi döllenir ☺️ Ben de tüp bebek ile gebe kaldım doktorum hayatına devam et stres yapma dedi ben de aynen öyle yaptım hatta transferin öbür günü konsere bile gittim. Stres yapmayın güzel düşünün
tam1anneadayi tazecikannee hangi sehirdekine gidiyosun canım bide toplamda ne kadar dediler özel değilse:)
Akbulut0103 Merhaba bende bahçeciye gitTim istanbulda Üsküdar tarafındakine. İnşallah güzel ve hayırla sonuçlanır
Ceyda76 tazecikannee benımde Polikıstık görüntüm var dıgerlerı normal degerlerde.Şansım ne derece var bılmıyorum
AysenSeker Ceyda76 ben özel bir klinikte yaptırdım. Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu . Takibi kendi kliniğinde cerrahi işlemler Bahçelievler Memorial da yapıldı. Toplamda ilaçlar ve tedavi 18.000 bulmuştu. Ama şimdi zam gelmiştir 🫤
Hazalcan tazecikannee bende bahçeciye gittim fulyadakine 18 yumurtam toplanmıştı 3 embriyo kaldı 5.güne ilk transferde tuttu hatta perşembe günü doğacak inşallah :)
Gizemsgumgum tazecikannee ben de Fulya bahçeciye gittim, Mehmet reşit Asoğlu’na, ilk denemede 13 yumurta toplandı 8i döllendi yalnızca biri 5. Güne kadar yaşamayı başardı. Dondurup transfer yapıldı. İki haftaya kadar doğum bekliyoruz 🌺 darısı başınıza 🫶