Glyldz Bigun bende anlatirmiyim diyodum cok sukur bugünlere 😊 40+4 te hic sancim yoktu gece cok feci sekilde karnimin ici agrmaya basladi ama sadece karnimin ici agriyodu. O gecede esim evde yok dukkana su basti orayla ilgilenmeye gitti ariyorum ariyorum acmiyodu en sonunda acti kotu oldugumu soyledim annesine haber vermis geldiler beni hastaneye gtrduler. Dr bu sanciyla 7 gbi dogum yapar dedi ama sabaha sancidan eser yoktu daha dogrusu bana gore agri dr gore sanci. Neyse ciktim bn hastaneden cikisimi yapti esim eve geldik ilkindi gbi ara ara belime agri girmeye basladi bn yine degildir dedim aksama kadar cektim dus aldim gezdim yurudum markete gittim. Aksam uyurken hic biseyim yoktu 4 gbi bi basladi sancilarim sabah 7gbi 2 dk da bi vurmaya basladi. 10a kadar cektim sancimi dr catin dar normal olmaz dedi inat ya bndeki hastneye gttigimde 8cm acilmam vardi ama cati dar oldugu icin bebek cikmadi en son dayanamadim kemik mi ne varmis bebegin cikicagi yerde sezeryana girdim hemen. Sonra bi uyandim kizim yanimda 😊 alisamadim hala bebegime garip geliyo sanki baskasinin bebegini seviyomusum gbi. Alisicam insAllahh 🤗 benimde dogum hikayem boyle iste zor ama mutlu sonlu 💕
Glyldz Senaustunbas 40.haftam bitti oyle yapti zor olur ama olur dedi sonra olmaz dedi son anaa birakti bni dr ya 😏