Hamisbirhemsire Kimi postlarda depend sezeryan dikisini terletiyor diyor sadeece ped ile geçiremez miyiz
Melikeex Hamisbirhemsire hasta bezi istiyorlar kuzum ılk zamanlar yogun geldıgı ıcın ped yeterli olmaz
Fsytfsyt Hamisbirhemsire merhabalar lohusa pedi var çok kullanışlı gece pedinden daha büyük ve rahat sık sık değiştirince gayet iyi oluyor
Deletedmom52620 Hamisbirhemsire depend iyi ilk zamanlar bitince bebek bezi de iş görüyor benim çok kanamam oldu doğumdan sonra bebek bezi tek geçerim 😂
Hamisbirhemsire Deletedmom52620 annemde bebek bezi kullan alma külot bez dedi 30 sene önce öyle yapardik dedi mantıklı gelmişti bana da ☺️
Biroglanannesiii Hamisbirhemsire Lohusa pedi aldım depend tercih etmedim normal de de kanaması çok olan biri değilim o yüzden pedle idare edebilirim
sedefkaya1 Depend aldım kullanamadan geri getirdim hasta bezi taktılar hastanede sonra pede geçtim sezeryan oldum çok yoğun kanamam olmadı
2bebe1gebe Hamisbirhemsire valla 2 kere sezaryan oldum ikisindede normal bed kullandım gece falanda değildi orkidin 1 numarasıydı üstelik 2.de yoğun kanamada geçirdim ben ayaklanana kadar hasta bezi vardı zaten sonrasında orkid
linsmea Hamisbirhemsire kanaman yogun olsa da olmasa da depend en rahat şey. İstediğin gibi dön kalk yat sızma derdi yok 😅
didemkaya e-bebegin logusa pedide baya başarılı ben normal dogurdum kanamam çok olmuştu beyaz gecelik giymeme ragmen hiç sızdırma yapmadı şu anda bebek bezi yazanlar olmuş baya mantıklı geldi 😊
Deletedmom52620 Hamisbirhemsire çok doğru demiş çünkü aşırı kanama da gerçekten hem emiciliği hemde kullanımı çok rahat etmiştim gerçekten hemde bebekle beraber sende kalitesini kontrol ediyorsun 😂😂
Gulcannnn Hamisbirhemsire kanamanın yoğunluğuna göre bence benim çok çok aşırı bi kanamam olmadığı için ped bana yeterli geldi