Mucize_ikizler123 8+6 dan herkese merhabalar bebeklerimin cinsiyetlerini aşırı merak ediyorum acaba ne zaman öğrenirim 😇
Yelizee Mucize_ikizler123 11. Haftalikti Türkiye hastanesinde Özgür hanıma gidiyorum erkek demişti. Suan 34. Haftayiz
Benimennembirmelek Mucize_ikizler123 ben nerdeyse 20. Haftaya girircem hayla net değil bı gidiyorum kız diyolar bı gidiyorum erkek diyorlar
Yelizee Benimennembirmelek renkli ultrasona girmediniz mi 22. Hafta son bebegin gelisimiyle ilgili beyniyle sinirleriyle ve kesin cinsiyet
Benimennembirmelek Yelizee yok girmedim ama perinatolijiye gitmiştim 17 haftalıkken orda kız demişlerdi sonra normal kontrole gittim oda erkeğe benzettim dedi
Tpnshme Bebegimin birini 15. Haftada kız oldugunu ogrendim sonrasinda diger bebegim haftalarca gostermedi. 22. Haftada detaylı ultrasonda ancak ogrendim oda kızmıs iki kızım olucak insallah.
Annesininportakali53 Mucize_ikizler123 valla 12 de %90 kız dedi ama ne kadar doğru bilemem sonra da hiç öğrenemedim 20 haftalik oldum haftaya randevum var bakalım yani bizzat bebekle alakalı ogrenemeyince ne yaparsan yap ogrenemiyorsun🤷♀️
hulyaca Mucize_ikizler123 13. Haftamda öğrenemedim. O yüzden bilerek kesinlik olsun diye 18. Haftamda gittim. Şükür ki gösterdi tekrardan kızım oluyormuş 🥰