Gulnur33 Devlet hastanelerinde doğuma para alınmıyor değil mi? Benim yaşadığım ilçede devlet hastanesinde kadın doğum doktoru yokta. Özelde 8 bin diyor.
meltemyalcii Mucizeeeeeee ünye çakırtepe hastanesi 1 ay önce fiyat almıştım şuan artmıştır muhtemelen
esmom07 @Papatyam_annem teşekkür ederim bilgi için 🌸 Detaylı ultrason organ taraması sormuştum Memorial a aldım bende randevu Ağustos 2 sine güzel geçer inşallah 🙏
Mrvmnv esmom07 ben detaylı taramayı akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdım 22 haftalıkken cem hocaya 560 tl
Mrvmnv esmom07 normal ultrason muayenesi gibi hiç bir fark yok sadece muayeneden biraz uzun sürüyor bebeğin bütün organlarını detaylı olarak inceliyor
Betusgani Papatyam_annem Ben 7. Haftadan beri özele gidiyorum Ankara da, doğum paketi aldım 13.500 TL. İlk doğum olduğu icin sezaryen veya normal doğum paket içinde aynı fiyat, sadece doğum fiyatına 9 bin demişlerdi ocakta, simdi zamlanmis diye biliyorum
Curlym Novaa bnde güncelleme gelmiş diye duydum korludan bnde soramıyorum yrn kontrolum var öğrenmeye çalışacağım
Novaa Curlym Benim bugün kontrolüm vardı. Yalnız gitmiştim. Doktorum çok zam geldi dedi😑 Sormaya cesaret edemedim. 2 hafta sonra eşimle gidince öğrenirim dedim artık. Siz öğrenince yazarsanız sevinirim ama😇 Bu arada hangi doktora gidiyorsunuz?
Curlym Ben acıbademin kendi doktoruna girmiyorum .Anlaşmalı doktoru o hastaneyi kullanıyorlar serkan aydoğdu benim doktrum